Dement mann døde trolig av nikotinforgiftning:

- Vi må finne ut hvordan han fant snusen

Politiet og Statens helsetilsyn er varslet etter at en eldre dement mann døde etter å ha fått i seg snus ved Sunndal helsetun. Ingen vet hvor snusen kom fra.

- Vår oppgave blir å finne ut hvordan avdøde fant snuseska, sier politistasjonssjef Hallvard Vermøy, som understreker: - I utgangspunktet tenker jeg dette må være et inderlig uhell, men vi må finne ut årsakssammenhengen.  Foto: Tommy Fossum

Nyheter

Mannen snuste ikke selv, men ble funnet medtatt på golvet med en tom snusdåse ved seg onsdag i forrige uke. Mannen hadde åpenbart fått i seg store mengder snus. Mannen ble sendt til Molde sjukehus. Situasjonen var kritisk for pasienten da familien kom til Molde onsdag ettermiddag. Samme kveld døde pasienten.