Det var klokka 10 mandag formiddag politiet i Sunndal ble varslet om at to menn hadde oppsøkt et bolighus på Grøa. Ei kvinne i huset åpnet, og ble da skubbet eller slått slik at den ene mannen greide å ta seg inn i huset. Han ville snakke med en ung mann som bor i boligen, og som han hadde noe uoppgjort med.

- Det utviklet seg til et basketak mellom de to mennene, begge i slutten av tenåra, opplyser politiets operasjonsleder, Frode Gjøsund.

Kvinna kom seg til en nabo i området hvor hun kontaktet politiet. Hun fryktet for at den unge mannen kunne bli skadet av den andre. Politiet rykket raskt ut til stedet, og fikk kontroll over situasjonen.

- Vi kjenner ikke til bakgrunnen for hendelsen, men det er klart at det har vært en krangel og en konflikt mellom de to, sier Gjøsund. Han legger til at hendelsen ikke ser ut til å kunne knyttes til rus. Mannen er nå tatt med til lensmannskontoret for avhør.

Ifølge Gjøsund ble ingen skadet i hendelsen.

Saka vil få etterspill.

- Dette må regnes som legemsfornærmelse, og det vil bli opprettet sak. Så får etterforskningen vise om noen har begått noe straffbart.