Det blei til slutt 5-3 til heimelaget Florø 2 over Surnadal, i en kamp der Surnadal tross tre mål hele tida blei hengende etter.

Første omgang av tredjedivisjonsoppgjøret var ganske jevn. Det sto 1-1 til noen minutter før pause, da gikk heimelaget opp til 2-1. Rett etter pause gikk heimlaget opp i 3-1. Da kom Surnadal bakpå. Bortelaget reduserte til 3-2, da blei det straks etter 4-2. Det samme skjedde på 4-3.

- Vi fikk en rett i trynet to ganger. Men det skal sies; Florø hadde to gode i angrep som vi sleit med, sier trener Olav Smevoll i Surnadal.

Men sjøl om det blei tap mot ett lag Surnadal absolutt kunne vunnet mot, og at laget ikke, etter trenerens mening, leverte en god kamp var ikke alt svart.

- Godt fornøyd med at vi skåret tre mål på bortebane, men vi skal ikke slippe inn fem, sier Smevoll.

Sander Smevoll satte to av Surnadals tre mål. Det tredje skårte Sindre Hyldbakk Kvande. 16-åringens første mål for Surnadal i tredjedivisjon.

- Kvande hadde et godt innhopp, sier Smevoll.

Tapet er et faktum. Nå ser Surnadal framover. Det er ennå fire kamper igjen og Surnadal akter å bite godt fra seg. Neste kamp er mot Sogndal 2. Et lag Surnadal slo på bortebane før ferien. Derfor lever håpet om poeng i returmøtet på Syltøran.

- Vi har et berettiga håp om poeng mot Sogndal 2, sier Smevoll.