4. februar er fristen for å melde seg på UKM i Nesset, Tingvoll og Gjemnes. Foreløpig er 15 meldt på.

Ungdommens kulturmønstring i Nesset, Gjemnes og Tingvoll er felles og i år foregår dette i Tingvoll lørdag den 11. februar. UKM blir i kulturhuset Sellanrå i Tingvoll sentrum. Det er enda mulig å melde seg på, da fristen er 4. februar.

Foreløpig og i skrivende stund er det bare 15 påmeldte på UKM for de tre kommunene, så det er plass til flere på scene og utstilling.

Her er de påmeldte:

Black Status (Gjemnes og Nesset)- rock og pop, med medlemmene: Andre Bergset på gitar, Eline Andrea Folden Istad på vokal, Martin Toven Hoem på bass, Nikolai Gagnat på trommer, Ole Theodor B. Tjelle på gitar.

Videre på lista står: Helene Løseth Myrvang (Nesset)- sang og piano, Håvar Bævre Ellingsgård- deltar med utstilling (fotografi) og på UKM Media, Isabel Toven Holberg (Nesset)- utstilling i akvarell og akryl, Kaja Linnea Ohrstrand og Lena Røttingsnes (Tingvoll)- synger sammen – pop, Malin Naalsund Gaupseth (Gjemnes)- utstilling: maleri i akryl, Nora Meisingset (Tingvoll) – sang: folkrock, Sol Chen Fjørtoft (Tingvoll)- pop, Robin Aleksander Lilleeidet Sanness (Gjemnes)- sang: rock.