Det var mange som koste seg på Valsøyfjorden rundt lørdag. I det fine høstværet yret det av folk. Noen kom syklende fra nabolaget, mens andre hadde reist langt for å være med.

Store og små sykkelentusiaster varmet opp og koste seg på den tidligere Valsøyfjord skole. I trimgruppa startet det hele 45, som syklet en runde rundt Valsøyfjorden.

Konkurranserittet startet litt seinere på dagen. Også her var det god deltakelse med hele 40 konkurrerende fordelt på racer og offroad. Mikkel Brunsvik, Ålesund Sykkelklubb, vant racerklassen på 1 time og 30, mens Maj Settemsdal, Stjørdals Blink, vant dameklassen med tida 1 time og 8 sekund.

Offroadklassen ble vunnet av Halsabyggen Per Anton Vatten, Trollheimen sykkelklubb, på tida 1 time og 7 sekund. Datteren Jøri Vatten, 12 år, som 1.gangsdeltaker ble beste dame offroad med tida 1 time og 31 minutt.

Halvmaraton blei kjørt for første gang i år. Fire deltakere stilte opp.

Det ble også i år arrangert barneritt på Valsøyfjord skole. Her var det maks innsats med både to og trehjulssyklende jenter og gutter. Og selv om det ble noen knall og fall, så kom alle i mål og da vanket det glitrende medaljer på hver og en stolt liten syklist.