Driva har en lang tradisjonen med å kåre Årets Driva-navn. Også i år har vi plukket ut ti verdige kandidater som alle på sitt vis markerer seg på en positiv måte i lokalsamfunnene i Driva-distriktet.

Vi har plukket ut kandidatene, men dette er Driva lesernes pris. Det er du og de andre leserne av Driva som stemmer fram vinneren av denne hedersprisen.

Gi din stemme her. Avstemningen er åpen fram til midnatt søndag den 18. desember.

Stem her:

Årets pris er den 19. kåringen i rekken. Opp gjennom årene har Drivas lesere kåret både idrettshelter, hverdagshelter, næringslivstopper og andre som har utmerket og markert seg på en spesiell måte – og med et sterkt engasjement.

I fjor kåret Drivas lesere Leif Ivar Ansnes fra Kvass/Ulvungen FK til Årets Driva-navn 2021, for sitt brennende engasjement for klubben som trener og lagbygger.

– Jeg hadde ingen mistanke om dette. Da jeg kom ned bakken og så alle bilene, trodde jeg først at knøtte-gjengen var i hallen og lekte seg. Så det gikk ikke opp for meg før jeg rundet hjørnet og så alle sammen, sa Leif Ivar Ansnes da han ankom prisoverrekkelsen. Han la til: – Da ble jeg rørt, for jeg skjønte at nå har leserne i Driva-distriktet kåra meg til Årets Driva-navn. Jeg vet jo hva disse timene og denne innsatsen betyr for meg, så det er utrolig kjekt at det betyr noe for andre også.

Ildsjeler er sjeldne og betyr mye for mange. Derfor må vi sørge for å ta godt vare på dem. Det skal ikke nødvendigvis så mye til. Gi dem et godt klapp på skuldra.

Som tidligere år var det mange som også i 2021 ville være med på å bestemme hvem som fortjente hedersbetegnelsen Årets Driva-navn. Faktisk flere enn noen gang!

Vi har valgt ut ti personer som alle har utrettet noe spesielt i året som snart er omme. De nominerte er: Roger Furu. Surnadal og Sunndal Pride, Fotballhall-gjengen i Surnadal, Ole Marius Husby, Børge Henden, Ulrik Molton og sherpakarene, Nils Ulvund, Surnadal Blades, Ragnhild Stavne Bolme og Eresfjord og Vistdal fotballklubb.

Nå er det opp til deg og andre Driva-lesere å bestemme hvem som til slutt blir Årets Driva-navn 2022.

Stem i vei!

Tommy Fossum

Redaktør/daglig leder