Byåsen-løperen som leder verdenscupen i langrenn, Johannes Høsflot Klæbo, har lagt ut på bloggen sin at han pakker ut fanpost, og er overveldet over at 87 år gamle Magg Børset fra Rindal har strikket "oillhøssu" til ham.

Beskjeden fra Magg er at han må holde seg varm på beina slik at han ikke pådrar seg sjukdom i en OL-sesong.

Klippet fra bloggen kan du se på Facebooksida til Rindal IL ski fra link her! Det er tydelig at Johannes setter pris på omsorgen fra Rindal.

Rindalingene ble for alvor oppmerksom på unggutten fra Byåsen IL for to år siden da han kom i mål i Rindalsrennet samtidig med de første løperne i pulja før - i klasse M18 år.

Byåsen-løperen, som da startet i klasse M19-20 år, vant Rindalsrennet mer enn et halvt minutt foran beste seniorløper.

I fjor startet han som førsteårs senior. Etter en god start på verdencupsesongen da også, fikk han en liten nedtur inn mot jul. Han sløyfet verdenscuprennet siste søndagen før jul, og startet isteden i Rindalsrennet, der han måtte se seg slått av Kornelius Grøv fra Byaasen Skiklub.

Starten på årets verdenscupsesong har vært eventyrlig. Johannes har vunnet samtlige renn han har deltatt i - både sprint og distanserenn.

Sist helg vant han sprinten i Davos, men sto over 15 kilometer fri på søndag.

Til helga går han verdenscup i Toblach, og stiller altså ikke til start i Rindalsrennet i år.

Med OL i Sør-Korea i tankene, går han ikke Tour de Ski. Kanskje får vi se ham på startstreken i julerennet i Meldal 3. juledag?

Og med sokkene til Magg, vil vi tro han er sikret å holde seg varm på beina og frisk til OL.