Olav Rønning fikk Publikums hederspris for sin innsats med å tilrettelegge for skisporten i Surnadal, Surnadal Idrettslag fikk pris som ildsjel for sin innsats for idrett generelt og for verdenscupen for funksjonshemmede på ski, Bjørnar Dalsegg Sæter fikk prisen for Årets prestasjon som måljeger og storskårer for Surnadal IL fotball og Råg Rindal fikk Ungdomsprisen for sitt høge nivå på Motocrossbanen.

Ungdomsprisen går til talenter mellom 13 og 20 år og er på 10.000 kroner. De øvrige prisvinnerne fikk 5.000 kroner hver.

- Det er mange som gjør en stor innsats til støtte for langrennsporten, men denne gangen var det meg som fikk prisen. Takk til alle som står på sammen med meg og takk til de som nominerte meg og stemte på meg. Prispengene går inn i fondet til ny tråkkemaskin, sa Rønning.

Surnadal Idrettsråd arrangerte nok en gang en flott Festaften til heder for idretten i kommunen. Rundt 200 deltok på arrangementet. De fikk oppleve en konferansier, Gøran Bolme, i praktslag,

fikk et engasjerende motivasjonsforedrag av Karina Andersen Aas

, god underholdning av elever ved kulturskolen og Surnadal Taekwondoklubb

samt at Gøran Bolme bidro til underholdningen med sang og spill. Hans settepotetlag fra Øvre Surnadal ligger ann til å bli nominert til en idrettspris ved neste korsveg.

- En Idrettens festkveld i god ånd med skjemt og alvor, godt foredrag og fine prisvinnere, sa rådmann Knut Haugen før han delte ut blomster til Idrettsrådets leder Ella Bolme for godt show.