Sunndal så ut til å måtte nøye seg med ett poeng i bortemøtet med Volda. Men i sluttminuttene dukket Ane Berset Bøklep opp og sikret alle tre poengene – og årets første borteseier.  Sunndal hadde snudd 0-1 til 2-1 i løpet av to minutter i andre omgang. Men et kvarter før slutt, utlignet hjemmelaget. Det gikk mot poengdeling. Men så, med fire minutter igjen av ordinær tid, fomlet Voldas keeper ballen ut av hendene i en duell og Ane Berset Bøklep kunne «klinke» inn seiersscoringen. Det øyeblikket sikret tre poeng, årets første borteseier og Sunndals første seier i Volda siden 2012.

Dårlige spilleforhold

Hjemmelaget hadde initiativet i første omgang, men uten å komme til de helt store sjansene foran Sunndal-målet. Kampen bar preg av en dårlig bane, forteller Sunndal-trener Bjarne Volden.

– Forferdelig bane å spille på! Det var en kunstgressbane, men da ballen falt ned, så spratt den «i hytt og pine». Så det var ikke noen severdig kamp i det hele tatt. Det ble mye sleivspark, sier Volden.

– Nydelig  Det tok ikke ikke mer enn fem minutter av andre omgang før Volda tok ledelsen i kampen. Men Sunndal brukte bare ti minutter på å utligne da Oda Johnsen scoret etter en corner.  Så, fire minutter senere, var det Sunndals toppscorer sin tur til å tegne seg på scoringslisten; Mari Gjul skrudde ballen vakkert forbi Voldas keeper og i mål.

– Nydelig skudd. Meget bra prestasjon, sier Volden.  Det så ut til å ende med poengdeling mellom lagene da hjemmelaget utlignet Sunndals ledelse kvarteret før slutt. Men på overtid dukket hun opp, Ane Berset Bøklep, som hun gjorde kun sekunder etter at hun entret banen i seieren over Nidelv sist.  Sunndal innehar sjetteplassen i 2. divisjon, med 12 poeng etter åtte serierunder. Det er seks poeng ned til nedrykksstreken og kun tre poeng opp til Trondheims-Ørn 2 på tredjeplass. Fortsetter det slik, blir det en spennende andre del av sesongen.