GODORD: Svein Mathisen fikk mange gode tilbakemeldinger på den nyrenoverte stasjonen. Foto: Elin Høstmark
Shell har blitt YX-stasjon og ligger i Eidsvåg sentrum. Foto: Elin Høstmark

Bensinstasjonen er den eneste som er igjen i Eidsvåg, og eierne Svein Mathisen og kona Merethe har investert og oppgradert.

- I månedsvis har vi pusset opp og ordnet til. Vi har fått nytt kjøkken og nye disker, samt en kaffekrok der folk kan sitte og spise, sier Merethe og Svein til Driva. Merethe synes det har blitt mer praktisk og oversiktlig enn før.

- Det er mer luftig og en tar i mot kundene på en bedre måte.

Fredag hadde de en offisiell åpning av den totalrenoverte YX-butikken og det kom mange folk innom for å spise kake og drikke kaffe.

- Vi har fått bare positive tilbakemeldinger på ombyggingen, sier daglig leder Svein Mathisen. De har bygd for trafikk og har utvidet med en kasse.

En av de ansatte på den gamle YX-stasjonen har kommet over til den nye, og nå er det totalt 10 ansatte på YX-stasjonen (tidligere Shell).

- Det er en ikke ubetydelig arbeidsplass, smiler Mathisen.

YX-general Annar Sletvold klippet snora, til applaus fra de frammøtte.

- YX Norge har bare bensinstasjoner der folk eier selv. Det er samme YX som var tidligere i Eidsvåg, sier han til Driva.

Sletvold synes det har blitt en bra stasjon etter oppgraderingen:

- Helt fantastisk. Det har blitt et fint miljø i butikken og dette er noe man legger merke til når man kommer inn. Dette er en av de beste butikkene jeg har gått inn i. Merethe og Svein er positive og offensive, og folket som driver er det desidert viktigste med en bensinstasjon.

Les mer og se flere bilder i Drivas papirutgave onsdag.