Det er stor interesse for helgas Halsa–cup, det er påmeldt hele 39 lag til lørdagens turnering og elleve lag til søndag.

Ekstra gledelig synes arrangørene det er at det er påmeldt nok lag til at det blir egen jenteklasse på søndag.

Lørdag går turneringen for knøtter (G/J08) og miniputter (G/J10), og søndag for lillegutter og lillejenter. Knøttene og miniputtene spiller 5'er fotball med 2 x 12 minutt per kamp, mens lillegutter (G12) og lillejenter (J12) spiller «ekte» cup med innledende runder og finaler. Disse spiller 7'er fotball med kamper på 2 x 18 minutt.

Alle lag spiller minst 3 kamper og det blir puljevis premieutdeling etter hvert som lagene er ferdig med sine kamper.

Også i år blir det tilbud om litt aktiviteter for barna mellom kampene. Blant annet vil det bli muligheter for ansiktsmaling lørdag, og begge dagene er det opplagt til en konkurranse, der hardeste skudd måles og premieres for hver årgang.

– Hovedmålsettingen vår med Halsa-Cup er å få til en trivelig og oversiktlig fotballdag for hele familien på Halsa Stadion. Vi setter som vanlig opp vårt populære grilltelt, og stadionkiosken holder åpent, med kaffe, vafler, is og mye mer, opplyser arrangørene.

Kampoppsett, kamptider og ytterligere informasjon om cupen og helga, finner en ved å gå inn på heimesida til Halsa IL; www.halsail.no.