Det var onsdag morgen Dalsegg kom til Dalalåven Atelier og oppdaget at noen hadde gått løs på julepynten ved inngangspartiet.

I sosiale medier skriver hun:

Åpner på forespørsel...

Beklager til deg som ankom Dalalåven Atelier i natt og tydeligvis ble ekstremt skuffet over at jeg ikke hadde åpent da.

Etter fotsporene i snøen å dømme var du alene.

Selv om du ble skuffet over at jeg hadde stengt nattestid føler jeg det var litt unødvendig å ødelegge og rive av lyslenka som henger rundt låvedøra.

Mulig du ikke er lik glad i utendørs belysning som meg?

Satser på at hvis du er voksen nok til å være oppe så sent er du også voksen nok til å kjøpe en ny lyslenke til meg (for utendørs bruk, og 20 meter lang takk), den kan legges utenfor låvedøra eller leveres i postkassen min.

På forhånd takk.

Hvis behovet for å handle på litt uvanlige tidsunkt kommer over deg igjen vil jeg forøvrig anbefale deg å ta direkte kontakt med meg, jeg er vant til å åpne på forespørsel.

Må ha jobbet litt

- Jeg tror dette må ha skjedd i natt, sier Dalsegg til Driva onsdag ettermiddag.

- Jeg tok fri i går, og har ikke selv vært innom Dalalåven siden 1. juledag. Men foreldrene mine bor i huset ved siden av og ser belysningen godt. Lyslenken er snurret rundt gelenderet, over og rundt døra. Da mamma og pappa la seg i går lyste det fremdeles.

Inga oppdaget først fotsporene til en enslig person da hun kom til atelieret tidlig onsdag morgen.

- Jeg syntes først det var litt rart at sporene gikk helt opp til døra, da vedkommende jo må ha sett at det var stengt. Da jeg kom opp på låvebrua så jeg lyslenka som lå på bakken, og at noen da hadde jobbet litt for å slite den tvert av i begge ender, forteller hun.

- Nesten rart at vedkommende hadde latt resten stå i fred, har jo et juletre med lyslenke på og en “lyskaster” som står der og sender ut lys med røde og grønne prikker over hele veggen og taket, legger hun til.