Også i år har vi tippekonkurranse i Driva. Hver uke presenterer vi en ny tippekupong med tolv kamper – fortrinnsvis lokale – og ber leserne tippe utfallet av kampene – hjemme, uavgjort eller borte. For å delta i tippingen, må du registrere deg med brukernavn og passord på nettsiden vår.

Ukas kupong må være levert innen fredag kl.16.00. Klikk her.

Vi har flere gjeve premier å friste med. Hovedpremien er et gavekort på 2.500 kroner fra Amfi. Gavekortet kan brukes i alle Amfi-kjøpesenter rundt om i landet. Hovedpremien går til den som sammenlagt får flest rette gjennom sesongen. Har flere lik poengsum, trekkes en vinner blant disse. Vinneren kåres etter sesongslutt – og blir presentert med navn og bilde i avisa.

Men selv om du ikke er med gjennom hele sesongen, er det premier å vinne: Vi kårer en ukevinner hver eneste uke. Den tipperen som hadde flest rette, får tre skrapelodd tilsendt i posten. Dersom flere har like mange rette, trekkes en vinner blant disse. På Flax-loddene vi sender ukevinneren, er det mulig å vinne inntil én million kroner. Og på toppen av det hele:

Hver uke trekker vi ut én vilkårlig person blant alle som har levert kupong, som vil få tilsendt en Driva-overraskelse i posten. Hvem som leder tippekonkurransen vil du til enhver tid finne en oversikt over på driva.no. I tillegg blir ukevinnere og riktig kupong fra forrige uke presentert i papirutgaven hver onsdag.