Nessets eldste innbygger og kanskje Liverpools eldste fotballtilhenger rundet 104 år sist søndag.

Nils Heggem satte pris på Liverpool-drakta som barnebarnet Vegard hadde skaffet til veie til søndagens feiring. Den tidligere skredderen og friluftsmannen har de seinere åra sett mange Liverpool-kamper på fjernsynet sammen med barnebarnet. Vegard Heggem er navnebror med en ikke ukjent trønder og fotballspiller som hadde flere gode sesonger som spiller på nettopp Liverpool.

– Jeg fikk tak i drakta med 104 på ryggen gjennom supporterklubben til Liverpool. Nå er jeg utfordret til å skrive en gjesteblogg på «Liverpoolhjerter» som administreres av Ragnhild Lund Ansnes.  Bestefar satte stor pris på drakta han fikk, sier Vegard Heggem – som postet følgende Facebookmelding etter bestefarens 104-årsdag:

«De siste 20 åra har du sagt at hver bursdag kommer til å bli din siste. Vi er veldig takknemlig for at du alltid tar feil. I dag heiser vi flagget for en hedersmann. En mann som har gitt oss den beste oppveksten vi kunne hatt. En mann som har lært oss mer enn alle andre, men det viktigste han har lært oss er å ta vare på hverandre og sette pris på hver dag man får. En humørspreder av de sjeldne, en motivator, støttespiller, mentor og et fantastisk forbilde! Gratulerer med 104 års dagen, Bestefar! Lenge leve kongen !»

Sønnen Valdo Heggem, forteller at faren ble hentet heim fra sjukeheimen for å kunne feire dagen heime hos familien i Eidsvåg.

- Far var i storhumør på dagen sin.

Driva intervjuet Nils Heggem på 103- årsdagen. I tidligere år brukte Nils mye av fritida til å gå i fjellet. Han tror den sunne levemåten har hjulpet ham til å bli så gammel som han er blitt.

– Med unntak av noen forkjølelser har jeg har aldri vært sjuk. Brøt lårhalsen for noen år siden, men det regner jeg ikke for sjukdom. Jeg er glad jeg kan se tilbake på et langt og interessant liv.