Drivapodden vil romme alt fra viktige nyheter fra aktuelle hendelser til de nære, gode samtalene tett på folk. Ulike medlemmer av Driva-redaksjonen vil lage og produsere episodene i dette moderne og ambisiøse tilskuddet Driva-leserne skal få nyte godt av.

Tema i denne første episoden er naturlig nok valg.

Du får blant annet høre fra Hugo Pedersen og Annett Ranes, som ligger an til å bli henholdsvis ordfører og varaordfører i Surnadal.

Annett Ranes (Ap) og Hugo Pedersen (Sp). Foto: Øystein Hjelle Bondhus

Hvordan har innspurten, valgvaken og dagene med sonderinger og usikkerhet egentlig vært for dem? Og hva tenker de om veien videre?

Kunne utfallet i Sunndal vært annerledes, og hvilken del av Driva-distriktet får klapp på skuldra for ekstra god mobilisering?

Her får du høre om valgene i alle kommunene i Driva-distriktet, samt et spark mot riksmedia og det endeløse fokuset på rikspolitikerne. For folk flest bor jo på bygda?

Dette og mye mer i selveste premieren av Drivapodden - ikke gå glipp av den!

I studio: Øystein Hjelle Bondhus og Tommy Fossum

Produsent: Olena Horobets

Redaktør Tommy Fossum og redaksjonssjef Øystein Hjelle Bondhus klare for innspilling av verdenspremieren på Drivapodden. Det vil variere hvem fra redaksjonen som er med i de ulike episodene av nysatsingen. Foto: Olena Horobets