En overstadig beruset mann i 20-årene i Sunndal måtte tas hånd om av helsepersonell natt til søndag, opplyser politiet.

I Molde ble det meldt om slåssing ved en privatbolig og en mann ble pålagt å forlate stedet.

Et mannskap som jobber ombord i en båt som ligger til kai på Bolsønes i Molde, ble innbrakt på grunn av beruselse, melder politiet videre.

Nærmere halv tre på natta var det en tildragelse mellom to menn ved et utested i Molde og begge ble pålagt å forlate stedet.

Kvinne i 30-årene anmeldes for å ha kjørt bil i beruset tilstand i Molde og hun ble tatt med til lege for blodprøve.

I Kristiansund ble det midt på natta meldt om en høylydt festFrei. De skyldige ble pålagt å dempe festen.

Rett før midnatt ble det meldt om at fire ungdommer sprengte postkasser i Kristiansund sentrum.

Gutt i slutten av tenåra ble varslet om til politiet fordi han var overstadig beruset i Kristiansund sentrum. Han ble tatt hånd om av en kamerat.

Det ble avfyrt en nødrakett i sentrum av Kristiansund natt til søndag, noe som ikke er lov på denne tiden av året. En mann i 20-åra erkjente å stå bak og han anmeldes for dette.

En mann i 20-åra anmeldes for kjøring i beruset tilstand i Molde litt over klokka tolv. Det ble tatt blodprøve, opplyser politiet.

Det var også trafikkontroll på Lubbenes ved Molde. 33 ble kontrollert, men det var ikke noe å utsette på dem. Også i Kristiansund ble det holdt kontroll. Resultatet var like bra: 31 kontrollerte og ingen reaksjoner. Det var også promillekontroll på St.Hanshaugen, der 40 ble kontrollert, men ingen var beruset. I promillekontroll på Løkkemyra var det heller ingen reaksjoner.