Sunndal og Surnadal kommuner har arrangert Sjekk Nordmøre Trondheimstreff på Dokkhuset de fire siste årene. Kommunene synes dette har vært en fin rekrutterings- og nettverksarena, og en viktig møteplass for næringsliv, kommuner og fremtidig arbeidskraft. Tilbakemeldingene kommunene har fått har vært gode, både fra deltakere og dere bedrifter som har vært med.

I år blir kommunene med næringsliv å treffe på stand på Lerkendal stadion i samband med Trøndelagsdagene den 20. april. Dette får å nå ut til flere studenter enn bare de med tilknytning til Nordmøre.

Trøndelagsdagene beskriver seg sjøl som nettverksarena nummer én hvor arbeids- og næringsliv i hele Trøndelag og utover det, får møte studenter og nyutdannede med høy kompetanse.

I tillegg arrangerer Sjekk Nordmøre en pubkveld. Dit inviteres de som har vært innom standen på Lerkendal og kommunene har med seg lokale bedrifter som presenterer seg sjøl og sitt behov for arbeidskraft. Etter en kort presentasjonsrunde legges det opp til sosialt samvær over godt drikke. Kristiansund kommune som også er med på Trøndelagsdagen hadde lyst og henge med noen på kvelden og inviterte seg også med på pubkveld. Surnadal og Sunndal sa ja, og er nå på jakt etter ett større lokale.