2. mai kommer Ingebrigt Steen Jensen til Sunndal kulturhus for å snakke om boka si «Før jeg forsvinner» som handler om det å få en demensdiagnose, skriver arrangørene i en pressemelding.

Arrangementet er et samarbeid mellom Sunndal demensforening, demenskoordinator Marianne Aasgård, pårørendes forening og Kulturtjenetsen.

Verdifullt for mange

Det er også fridd til næringslivet, svar derfra kommer etter påske.

– Vi hadde et sterkt ønske om å få Ingebrigt Steen Jensen hit, jeg tror det blir en veldig fin kveld som kan være verdifull for mange, sier Aasgård

Kulturtjenetsen er glad for initiativet og opplever det som positivt at folk tar kontakt for å små og store drømmer oppfylt.

Mer på programmet

I pressemeldingen opplyser arrangørene at Steen Jensen kommer til Hovshall 2. mai, men at selve arrangementet starter i foajeen på Sunndal kulturhus en time før Jensen går på scenen. Her vil kulturskolens voksenkor Young@heart synge, frivilligsentralen og biblioteket samarbeider om kafe og publikum får møte demensforeningen.

– Vi håper folk kommer, koser seg og slår av en prat med oss og hverandre, sier Anita Irene Røhjell Lehne på frivilligsentralen.

Steen Jensen har tidligere sagt at han har skrevet boka som et bidrag til åpenhet rundt sjukdommen og for å kunne være til hjelp for dem som står rundt.