Politiet i Sunndal har så langt ikke funnet tegn som tyder på at den 65 år gamle dama funnet død i Driva har vært utsatt for en kriminell handling. Politiet avventer likevel obduksjonsrapporten før de trekker en endelig konklusjon.

- Kvinna obduseres rutinemessig. Rapporten ventes i morgen. Så langt tyder ingen ting på at dette er en kriminalsak, sier lensmann Hallvard Vermøy i Sunndal.

Politiet har avhørt og snakket med personer i nær tilknytning til kvinnen, men har ikke kunnet klargjøre hva kvinnen foretok seg etter at hun sist blei sett heime på Grøa natt til søndag til hun blei funnet i Driva seint tirsdag kveld. Sykkelen kvinna blei sett på er heller ikke funnet.

- Vi ønsker tips og opplysninger om sykkelen, sier Hallvard Vermøy.

50 leitemannskaper fra sivilforsvar, Røde Kors og Norsk folkehjelp deltok i søket etter kvinna etter at familien meldte henne savnet tirsdag formiddag.

Politi med hunder og et Sea King redningshelikopter var også med i søket, og det var mannskaper i  båt fra brannvesenet i Sunndal som fant kvinna ved Elverhøy bru på riksveg 70 i Grøa.