Med meningsmålinger fra InFact og politisk debatt i forbindelse med Vårsøghelga i Surnadal, har Driva bidratt til en real kick-start på valgkampen i Surnadal og Sunndal.

Nå er det klart for ny valgkampdebatt - denne gangen i Sunndal kulturhus.

– Vi gjentar suksessen fra Surnadal. Etter debatten der har vi fått veldig mange gode tilbakemeldinger, og planen har hele veien vært å ha debatter i begge kommuner, sier Driva-redaktør Tommy Fossum.

Debatten med alle listetoppene i Sunndal går av stabelen 26. juni, nærmere bestemt klokka 17.30.

Svein Sæter er møteleder og det er selvfølgelig gratis inngang.

Svein Sæter leder debatten, som han gjorde i Surnadal i mai. Foto: Tommy Fossum

Redaktør Fossum synes det er mange spennende aspekter ved høstens valg i Sunndal. Får Ap rent flertall? Hvem kommer på vippen? Og vil Høyre få den samme framgangen som i Surnadal og på landsbasis?

– I meningsmålingen vår er jo for eksempel MDG ute og Rødt inne, men det er snakk om små marginer. I denne debatten får folk høre hva alle partiene står for - direkte fra listetoppene. Det er derfor en nyttig og viktig arena både for politikere og publikum, sier Fossum.

Han inviterer sunndalingene til en debatt som vil ta for seg flere ulike temaer.

– Vi håper at vi, gjennom engasjerende diskusjoner om aktuelle temaer, klarer å skape en god debatt, som treffer mange, sier Fossum.

Bortimot 100 skuelystne tok turen til den tilsvarende debatten i Surnadal, og med glimt i øyet utfordrer redaktøren sunndalingene til å overgå naboene:

– Nå skal det sies at vi var meget godt fornøyde med oppmøtet i Surnadal, men vi skal klare enda flere her!

Driva og redaktør Tommy Fossum (t.h.), her sammen med Anders Larsen i Laget Vårsøg, inviterer til valgdebatt i Sunndal 26. juni. Foto: Tommy Fossum