Det var i 04-tida natt til tirsdag Ola Mulvik våknet av et skarpt smell. Da han kikket ut fikk ha se at det store fjøset på garden som han tidligere eide, var i full fyr. Det var en gassflaske som hadde eksplodert av varmen som forårsaket smellen.

Richard Ukvatne kjøpte garden av Mulvik for to og et halvt år siden. Han opplever nå branntragedien for andre gang. Hovedhuset på garden brant ned til grunnen ikke lenge etter at han hadde overtatt.

- Veldig triste greier. Dette unner jeg ingen å oppleve. Det var ikke dyr i fjøset, men det var mye verktøy der som nå er gått tapt. Da jeg kom fram til fjøset var silodelen allerede overtent og flammene hadde fått et godt tak i resten av bygningen. Jeg fikk unna den nyeste traktoren. Fiaten som jeg kjøpte i 1980 er totalt utbrent. Det samme er ei gravemaskin som sto like inntil fjøsveggen.

Ola Mulvik driver Mulvik Motor i et bygg ikke langt unna fjøset. Mulvik karakteriserer det nærmes som et under at ikke også dette bygget gikk tapt.

- Det trekker ofte ned i retning vegen på dette stedet. Det bidro nok til at også ikke verkstedbygget jeg leier ikke gikk tapt.

Sunndal brannvesen rykket ut med tre biler og fullt  mannskap da de fikk melding om brannen. Bygningen var overtent da de kom fram. Det pågår etterslokking og kontroll av brannstedet utover formiddagen.

Brannårsaken er ukjent.