Politiet har frigjort navnene på de fire omkomne i Kanndalen i Sunndal kommune.

De fire omkomne er:

Yngve Dalquist, 37 år, Trondheim

Ole Simensen, 28 år, Oslo

Øyvind Slørdahl, 36 år, Oslo

Ola Inge Drøpping, 27 år, Sunndal

Alle de fire omtales som erfarne og svært dedikerte toppturfolk. Det gjelder også Ola Inge Drøpping.

Han har gjennom de siste årene markert seg som en svært habil syklist, først på landevegen, men til 2013-sesongen skiftet han ut landevegssykling med terrengsykling. Han syklet i flere år for Nesset CK, og var en del av klubbens elitesatsing. Han har også markert seg i utlandet. Til 2013-sesongen fikk han kontrakt med profflaget Team Toyota Fuji. Lokalt har han løyperekorden i Aursjørittet.

Drøpping skrev fast spalte for Driva gjennom fjorårssesongen.

Da han skulle presentere seg sjøl i Driva, skrev han om å vokse opp i en aktiv familie. "Jeg har drevet med sport og friluftsliv hele livet", fortalte han, og mintes gode opplevelser fra turer på fjellet, sommer som vinter.

Nylig valgte sunndalingen å legge karrieren som heltidssyklist på hylla. Gjennom de siste årene har han brukt toppturer som alternativ trening, og han hadde stor kjærlighet til fjellet og naturen.

Drøpping deltok også i konkurranser i skialpinisme. Da NM ble arrangert på Strengen ved Kvanne i fjor fikk han en god 9. plass i klassen for menn senior. Drøpping var medlem i Trollheimen Randoneeklubb og deltok i verdenscupen i randonee tidligere i år.

Driva har også skrevet om hans uoffisielle rekord i randonee, som ble satt i fjor sommer. Da gikk han opp og ned til Alnestind ved Trollstigen 15 ganger på under ett døgn - minst 12000 høydemeter på under 24 timer.