(Surnadal – Midsund 5-0)

Nå er det kun Malmefjorden og Eide og Omegn foran Surnadal på tabellen.

– Vi fremstår på den måten vi har ambisjoner om å gjøre. Solide i de prestasjonene vi gjør, og så får vi ikke gjort noe med hva de andre gjør. Men vi registrerer selvfølgelig at de andre gir fra seg poeng. Det er gøy å henge med i toppen, men ambisjonene står ved lag, at vi skal utvikle oss gjennom sesongen. Rokker ikke ved det foreløpig i hvert fall, sier Surnadals assistenttrener Espen Fougli Vraalsen.

Lørdagens 5-0-seier hjemme over Midsund gjør at laget nå står med tre seire, ni poeng og 15-0 i målforskjell på de tre siste kampene. Riktignok har motstanden vært bunnlagene Træff 2, Åndalsnes og nå Midsund, men det er et Surnadal-lag som fungerer veldig godt om dagen, mener Vraalsen.

Eide og Omegn leder 4. divisjon med 10 poeng etter fire kamper. Malmefjorden ligger på plassen bak, med dårligere målforskjell. På tredjeplass, ett poeng bak Eide og Omegn og Malmefjorden, ligger Surnadal og Tomrefjord.

– Spillerne er i god form og det er en veldig fin innstilling i spillergruppen. Det ser absolutt veldig bra ut og det er gøy å være en del av gruppa om dagen, sier han.

3-0 etter en halvtime

Stein Todalshaug sendte hjemmelaget i ledelsen etter ni minutter på Amfi Park. Dagens SIL-gutt, Petros Simon Bokre, sto for den målgivende pasningen da han sendte Todalshaug alene med keeper. Sander Smevoll banket inn 2-0 på halv-volley ti minutter senere, før Sindre Hyldbakk Kvande økte til 3-0 like før halvtimen var spilt. Tore Bæverfjord sto for forarbeidet – Hyldbakk Kvande satte inn første omgangs siste scoring.

Lagene gikk inn til pause med en fortjent ledelse til Surnadal.

– Solid gjennomført

3-0 ble til 4-0 seks minutter ut i andre omgang. Bokre fant Todalshaug, som satte inn sin andre scoring for dagen. Og ett minutt før slutt skulle også Hyldbakk Kvande få sin andre scoring. Debutant Ole Snekvik gjorde en flott jobb i forkant, som endte med at Erling Øie ble spilt fri i bakrom. Han fant Hyldbakk Kvande, som bredsidet inn 5-0 til hjemmelaget.

– Første halvtimen er veldig, veldig solid. Da avgjør vi egentlig kampen med tre scoringer. Defensivt, veldig godt gjennom stort sett hele kampen. Offensivt, litt mer variabelt utover kampen. Men jeg føler at vi gjør en veldig solid gjennomført kamp, sier Vraalsen.