Helgas fotballskole samler i alt 78 deltakere, og når Driva fredag snakker med daglig leder i Sunndal Fotball, Jørund Svensli, sier han seg seg veldig godt fornøyd så langt.

Av de 78 deltakerne kommer om lag halvparten utenbygds fra, kan Svensli fortelle. Deltakerne kommer fra MFK, Misund, Kvass/Ulvungen, Godøy, Tingvoll, Trodnheim og fra flere sunnmørsklubber. Hovedtyngden av deltakerne er i alderen 10-12 år, mens en sliter litt med å få med deltakere i 14-15-årsalderen.

Innholdet i disse dagene bygger på Tottenhams internasjonale utdannelsesprogram, om er skapt av Tottenhams akademi-stab og fokuserer på alle aspekter av fotballspillet inklusive det å score mål, forsvar, posisjonering og dominering.

De fire instruktørene gjør et svært positivt inntrykk – intensiteten er stor – og de er hele tiden observante på å gripe inn og korrigere ved behov.

Fredag og lørdag er det oppstart klokka ni, mens programmet på søndag er blitt framskyndet en time på grunn av at instruktørene skal rekke flyet som returnerer til London søndag ettermiddag.