Malin gikk fort i Tydal

Malin Einmo har hatt en bratt og god utviklingskurve det siste året. 18-åringen gikk et nytt bra løp da hun ble nummer fire i den eldste juniorklassen da den sørtrønderske langrenncupen ble innledet i Tydal fjerde juledag.

GÅR FORT: Malin Einmo går fort om dagen. Det ble en flott fjerdeplass i 19 og 20-årsklassen da den sørtrønderske cupen ble innledet i Tydal.  

Sport

- Jeg er godt fornøyd både med prestasjonen og plasseringen. Frida Karlsson som vant var som forventet i en klasse for seg. Den svenske jenta er en av verdens aller beste juniorer og går fort. Hun slo også samtlige seniorer i dag, sa Malin etter at hun hadde gjort seg ferdig med sin tikilometer. Den yngste av Einmo-søstrene var fornøyd både med løpet og forholdene. Tydalingene klarte etter en formidabel dugnadsinnsats å redde rennet som holdt på å regne bort.