Deltar for aller første gang

Surnadal, Eidsvåg og Kvass/Ulvungen er klubber som har lang fartstid i Norway Cup. Bøfjord er representert for aller første gang. Med god hjelp fra nabobygdene får Birk Blekken muligheten til å spille for moderklubben.

laget: Keepere f.v. Elisabeth Settemsdal og Øystein Lysø. Bak f.v. Eiri Blekken, Birk Blekken, Håkon Bøklepp, Isak Drøpping, Jarand Husby Haugen, Fredrik Settemsdal, Asbjørn Bøe og Arnstein Engset Sandnes.  Foto: Privat

Sport

Den samme Birk er en av mange fotballtalenter fra Sunndal, Eidsvåg og Indre Nordmøre som har markert seg i verdens største fotballturnering. Den lettbeinte bøfjordingen har allerede scoret en god del mål på Ekebergsletta. Flere kommer det nok til å bli før han og lagkameratene pakker sammen utstyret og reiser heim mot slutten av uka. Fem kamper skal han og laget spille.