Deltar for aller første gang

Surnadal, Eidsvåg og Kvass/Ulvungen er klubber som har lang fartstid i Norway Cup. Bøfjord er representert for aller første gang. Med god hjelp fra nabobygdene får Birk Blekken muligheten til å spille for moderklubben.

laget: Keepere f.v. Elisabeth Settemsdal og Øystein Lysø. Bak f.v. Eiri Blekken, Birk Blekken, Håkon Bøklepp, Isak Drøpping, Jarand Husby Haugen, Fredrik Settemsdal, Asbjørn Bøe og Arnstein Engset Sandnes. 

Sport

Den samme Birk er en av mange fotballtalenter fra Sunndal, Eidsvåg og Indre Nordmøre som har markert seg i verdens største fotballturnering. Den lettbeinte bøfjordingen har allerede scoret en god del mål på Ekebergsletta. Flere kommer det nok til å bli før han og lagkameratene pakker sammen utstyret og reiser heim mot slutten av uka. Fem kamper skal han og laget spille.