Surnadal IL Alpin:

Full innsats og god medaljefangst

Surnadal IL Alpin bemerket seg på Oppdal i helgen, der Oppdal Alpin Klubb i samarbeid med Sør-Trøndelag Skikrets arrangerte Kretsmesterskap i Alpint.
Sport

Oppdal Alpin Klubb, i samarbeid med Sør-Trøndelag Skikrets arrangerte denne helga Kretsmesterskap i Alpint:

Lørdag 8. februar SSL for U14 og eldre og SL for U12 og eldre i Hovdin, Oppdal Skisenter.

Søndag 9. februar SSL for U12 og yngre i Stølen, Oppdal Skisenter.

Det bratte henget i Hovdin er en krevende bakke, men det stoppet ikke alpinistene fra Surnadal.

Jenter U 14 viste god innsats og Maja Mogstad fikk en 6. plass i SL men var uheldig og hadde et fall i SSL. Ane Dahl Andreassen fikk 10. plass både i SL og SSL. Ida Mogstad tok en 13. plass både i SL og SSL. Kamelia Drøpping og Lea Heggset Stavik måtte bryte pga fall i SL men Lea kom på en 6. plass og Kamelia kom på 9. plass i SSL.

Gutter U14 bemerket seg svært godt. Iver Karlstø Grimsmo ble kretsmester i SL og kom på toppen av pallen i SL, han tok også en 4. plass i SSL. Aron Rodal Haugen tok en 2. plass i SL og var uheldig og fikk en disk i SSL. Jarand Husby Haugen kom på en god 2. plass i SL og tok en 3. plass i SSL. Jostein Eidsli Rodal fikk en disk i SL, men kom på en 5. plass i SSL. Håkon Hoem hadde et fall i SL og med et vondt bein måtte han desverre bryte i SSL. Ellen Svendsen Fiske i klassen U16 måtte bryte i SL men tok 5. plassen i SSL.

Jenter U12 fikk også svært gode plasseringer. Eirin Aasgård tok en 2. plass i SL og en 3. plass i SSL.

Marianne Svendsen Fiske sikret seg 3. plassen i SL og hadde desverre et fall i SSL. Selma Stavik Heggset kom på 4. plass både i Slalåm og i Storslalåm.

Klasse U8, U9 og U10 hadde storslalåmrenn i Stølen søndag. Aleksandra Drøpping, Malin Hoem og Eirin Svendsen Fiske viste full innsats i løypa. Gutter U10 med Even Rodal Haugen, Sivert Øverland, Håkon Mogstad og Aksel Karlstø Grimsmo sparte ikke på kruttet og gjorde det svært godt i løypa.

Alpinistene gleder seg til nye svinger på Oppdal og Surnadal IL Alpin skal delta på Eric Håker Cup 28. februar til 1.Mars.

Tekst og alle foto: Vigdis Rodal.