Vil utfordre bestenoteringene etter en god start på sesongen

Helge Langen har i mange år vært en av bærebjelkene på det gode Rindals-laget i Holmenkollstafetten og ikke minst St. Olavsloppet. Langen som fyller 36 år i år, løper fortsatt fort når han snører på seg pigg og jogeskoene.

I FORM: Helge Langen har fått en god start på sesongen. Rindals-utøveren har forhåpninger om å utfordre sine bestenoteringer denne sommeren.   Foto: Svein Halvor Moe

Sport

Det har veteranen bevist i de to baneløpene han har deltatt i på Bislett. Både på 5000 og 10 000-meteren i hovedstaden dokumenterte Helge at han har trent bra gjennom vinteren og våren. Han har forhåpninger om å utfordre bestenoteringene på 3000, 5000 og 10 000-meter. Norgesmesterskapet i Kristiansand i september er hovedmålet for en av klubbens beste utøvere.