God start i NM for Hanne

Hanne Mjøen Maridal fikk en grei start på norgesmesterskapet i friidrett da hun løp 5000-meter på 16,33 og kapret en sjuendeplass under gode forhold på Kristiansand stadion.

I toppen: Hanne Mjøen Maridal vartet opp med et bra løp da hun var ett sekund bak sesongbeste og ble nummer sju på 5000-meter i senior-NM.   Foto: Svein Halvor Moe

Sport

- Jeg føler at det var et bra løp ut ifra forutsetningene ettersom jeg ikke er like sterk som jeg var på vårparten. Formen har vært stigende i det siste etter at jeg begynte å konkurrere hyppig. Samtidig er jeg ikke så lett i steget som jeg hadde forhåpninger på et tidligere tidspunkt, om at jeg skulle være i NM som var et av hovedmålene i år. Forutsetningene er litt annerledes enn de var tidligere i år. Derfor løper jeg med lave skuldre her på Sørlandet, sier Mjøen Maridal til Driva.