Det nærmer seg sesongslutt i lokalfotballen, og innspurten står selvfølgelig sentralt i episode 13 av Drivas breddefotballpodkast, Opp med praten.

Her får du høre tidligere Molde-spiller og nåværende Træff 2-trener og dommer Morten Kristiansen snakke om alt fra egen spiller- og dommerkarriere til spillerutvikling og Træffs ambisjoner på vegne av rekruttlaget før siste serierunde.

Hør også hvordan Træff jobber for å hindre frafall i ungdomsfotballen, hva Morten tror er viktig for å sikre god dommerrekruttering og ikke minst hvilke forventninger han har til helgens bortekamp mot Eide.

Og hva svarer egentlig en som har fem sesonger for Molde og en cupfinale i beltet på spørsmål om hvem som er hans beste med- og motspiller gjennom karrieren?

I ukens episode møter du også humørspreder og ildsjel Svein Erik "Grego" Gregersen, som denne sesongen kunne juble for opprykk med KF.

Hør Grego om eget lag, nivået i fjerde, veddemål og six pack. Og hva er den selvutnevnte "life coachen" sitt beste råd til spillere som er "så unge at de fortsatt får ukelønn"?

Du får også høre om 4.-6. divisjon herrer, 3. divisjon kvinner, en gjennomgang av de ulike scenarioene for opp- og nedrykk i kretsen og mye mer i ukens Opp med praten!