Lørdag var det klart for toppoppgjør og opprykkskamp mellom Rindal og Flå/Lundamo/Støren i Rindalshuset. Denne kampen ville avgjøre om det var hjemme eller bortelaget som ville rykke opp til tredjedivisjon.

Rindalshuset var fylt til randen, og det var god stemning da Rindal fikk en bra start og ledet store deler av første omgangen. Men til pause sto stillingen 14-16 til bortelaget. Andre omgang ble veldig jevn, og det var sjeldent mer enn to mål i forskjell mellom lagene.

Rindalsdamene spiller svært godt i forsvar, og Maren Halgunset gjør en knalljobb i mål. Men laget spiller noe hektisk i angrep, som gjør at ballen glipper. Det benytter Flå seg av. Men til tross for noen feil klarer Rindal å holde ledelsen, men Flå ligger hakk i hæl.

22 minutter inn i andre omgang står stillingen 26-26. Ett minutt senere går Flå opp i ledelsen, og det blir timeout.

Det er under 8 minutter til kampslutt, og Flå har snudd kampen til sin fordel. Til tross for en kjempeinnsats av Rindal er det Flå/Lundamo/Støren som går vinnende ut i kampen med resultatet 27-28.

Trener Anders Moe Sæter holder motet oppe til tross for det sure tapet.

- Dette kjennes selvsagt ikke bra ut. Men damene spiller sin aller beste kamp i dag, så vi får fokusere mest på det, sier han etter kampen.

Etter kveldens kamp er det altså Flå/Lundamo/Støren som ligger på toppen av tabellen med 28 poeng. Rindals sjanse for opprykk er nå tapt, men det var ikke den største skuffelsen mener Moe Sæter.

- Vi har selvsagt hatt opprykket i tankene, men vi kom hit i dag for å slå Flå/Lundamo/Støren. Det greier vi ikke, og det er veldig surt for laget siden vi spilte en kjempekamp i dag, sier Moe Sæter.