De tre snakker klubbutvikling og spillerfrafall, spår sluttabellen i 4. divisjon, utfallet av nedrykkskampen i 5. divisjon og avslører hvem lytterne tror bli kretsmestere i årets 6. divisjon. Klarer Surnadal å holde på serieledelsen eller klarer Sunndal eller noen andre å stikke kjepper i hjulene for dem? Og hvor ender Sunndal på tabellen til slutt?

Hør KjellO, som han kalles blant venner, snakke om Eides ambisjoner og forutsetninger, hvorvidt han føler laget har fått ut potensialet sitt og hva han tror blir nøkkelen for både Eide og andre klubber som vil ta det neste steget.

Hvilken Surnadal-spiller ville både Torgeir og Øystein hatt med hvis de fritt kunne velge tre 4. divisjonsspillere å bygge et lag rundt? Og hvilket resonnement fra Øystein er det Torgeir rett og slett beskriver som "Fasit"?

På spørsmål fra sin egen sønn, Henrik - hva svarer KjellO på hvem han ville reddet først ut av et brennende hus av sønnene og Eides superspiss Ruben Toven? Og hva er første bud hvis det skal være aktuelt for ham å returnere til Bud?

Hør dette og mye, mye mer i episode 11 av Drivas breddefotballpodkast, Opp med praten.