Fredag er det klart for Sunndal-Surnadal på Sande stadion, og i den forbindelse gjester Torstein Snekvik og Oliver Lie Drivas Opp med praten.

Der får du blant annet også høre hvem Opp med praten-ekspert Torgeir Ruud Ramsli holder som en knepen favoritt før lokaloppgjøret.

I motsetning til tidligere sesonger er denne episoden ikke en ren Sunndal-Surnadal-spesial, så i tillegg til en fyldig forhåndsanalyse av "Fjell Clasico" får du også siste nytt fra både 4.-, 5. og 6. divisjon for herrer, samt 3. divisjon kvinner.

Hvilket lag innrømmer Torgeir å ha bommet i vurderingen sin av? Og hva skjer med fotballsatsinga til Oliver Lie når han skal flytte til Trondheim i høst? Og hvordan skal Sunndal klare å ta sin femte seier på rad når de møter Surnadal?

Torstein forteller om både treningsleir i Spania, tida i KBK og hvordan Surnadal har snudd en tøff sesongstart til seks kamper på rad uten tap, og du får også høre Torgeir spå både utfall og kampbilde i årets første prestisjemøte mellom Surnadal og Sunndal.

Har Søya vært på tråden til Torgeir igjen, og hvilken lagkamerat mener Oliver koster "blodpris" i Breddefantasy? Og apropos Breddefantasy, hvem er egentlig den beste kapteinen å ha denne runden?

Alt dette og mer til i episode 6 av Opp med praten!