Han har tidligere spilt for både Eidsvåg, Molde og Valder, og er nå spillende trener for Hjelset-Kleives A-lag. I helga kunne de feire opprykk fra 5. til 4. divisjon. Bakken forteller i episoden både om da Hjelset-Kleives A-lagsprosjekt startet i 2018, den tøffe oppstarten etter pandemien og årets jubelsesong.

Og hvorfor gikk han egentlig fra Eidsvåg til Hjelset-Kleive for fire år siden?

Hva kan egentlig lagene i 4. divisjon forvente når de møter Hjelset-Kleive? Og hvilke forventninger har Christer og laget til egne prestasjoner i divisjonen over?

De tre i studio tar for seg forrige runde i 4. divisjon, der Surnadal blant annet tok sin første seier borte mot Sunndal i seriespill siden 2006. Her får du høre Torgeir Ruud Ramsli og Øystein Hjelle Bondhus analysere kampen.

– Jeg synes det var skuffende og skremmende stor forskjell på laga, og jeg syntes kanskje at seieren burde vært større. Dessverre, sier Torgeir Ruud Ramsli i episode 26 av Drivas breddefotballpodkast, Opp med praten.

Panelet ser også blant annet på Sunndals muligheter til å slå tilbake borte mot Tomrefjord.

Blir det Malmefjorden, Åndalsnes eller Midsund som ender på den utsatte nest sisteplassen i serien? Og hva skjer i nedrykksstriden i femte?

Der står Moldestudentene på 10, Gossen på 9 og Isfjorden/Åndalsnes 2 på 8 poeng før helgens serieavslutning, og til alt overmål møtes MSI og Isfjorden/ÅIF 2 i Molde, mens Gossen spiller borte mot Smøla.

Hva tror Christer om gamleklubben Eidsvågs sjanser i neste års 5. divisjon, og er det aktuelt for ham med et comeback i brunt?

Hør episode 26 av Opp med praten nå!