Høstsesongen er i gang og vi står overfor en svært spennende innspurt i 4. divisjon, der en rekke lag har ambisjoner om å kjempe i toppen.

Her får du høre hvem Torgeir Ruud Ramsli tror stikker av med seriegullet og hvem han er redd må si takk og farvel til 4. divisjon. Og hvem tror gutta rykker opp fra femte?

Har et Sunndal med mange fravær muligheter borte mot Træff 2, og hvorfor får en Eidsvåg-spiller litt ekstra skryt i dagens episode?

Hør Daniel fortelle om hvordan en overgang fra Vestnes Varfjell til Tomrefjord ble avgjørende for at han ikke la skoene på hylla under koronapandemien, og hvordan det var å slå flere Eliteserie-spillere da han representerte Molde i en turnering i regi av Norsk Toppfotball.

Hvordan gikk det egentlig da Torgeir og Øystein skulle velge Breddefantasy-kaptein i den nylige dobbeltrunden, og når han selv nå har flyttet til Stavanger; hvilke Tomrefjord-spillere mener Daniel bør inn på fantasy-laget ditt?

De tre i studio diskuterer også hva som må til for dersom spillere fra lokalfotballen har ambisjoner om å spille høyere i divisjonssystemet, og Øystein kommer med et hjertesukk til lokale klubber.

Gutta kommer selvsagt også med sine spådommer før helgens runde i 4. divisjon.

Dette og mye mer i episode 7 av Opp med praten!