Kaptein Dreyers Minneløp arrangeres i år for 48. gang. Løpet går i vakre omgivelser i Sunndal, i en fantastisk vakker og fin løypetrasê.  Også denne gangen vil vi benytte den flotte Ørapromenaden opp til vekta på Furu, opplyser leder for minneløpet Bent Ivar Sæther.

– I perioden 2013-2022 har vi ligget jevnt på ca. 200 deltagere i minneløpet, og mellom 50 og 70 barn i barneløpet.  Endringen til 12 km løype, samt tilrettelegging for trim uten tidtaking har gjort løpet tilgjengelig for mange, samtidig som det beholder attraktiviteten blant de aktive, legger han til.

Arrangørene opplever nå at det er en god miks av løpere som kommer igjen hvert år, og nykommere som har dette som sitt personlige mål.

– Også barneløpet på 800 meter er populært, og skaper stor glede blant de yngste.  Det er stor stas å «løpe på Hydro», med startnummer og speakertjeneste.  Mange publikummere gleder seg også over arrangementet.

Vi både håper og tror at lørdag 24. juni blir en frisk og positiv dag for Sunndals-samfunnet, med stor deltagelse og mange publikummere.

For mer informasjon om løpet: www.kapteindreyer.no.