I en pressemelding fra Ørafest og Sunndal Rockeklubb meldes det likevel klart og tydelig at dugnadsgjengen bak klubben ikke ligger på latsida: onsdag kveld spiller Daniel Kvammen i teltet og torsdag er det duket for Humortelt.

Onsdag er det Daniel Kvammen som spiller i festivalteltet på Øratorget. Kvammen har siden debuten i 2015 etablert seg som en solid og etterspurt singer/songwriter med en rekke store festivaler på konsertlista. Geilingen har vokst seg fra en litt introvert singer/songwriter til å bli en karismatisk, energisk og engasjerende popsanger som publikum elsker.

Har lagt ut 50 ungdomsbilletter

Sunndal Rockeklubb siktet seg tidlig inn på Kvammen som artist under årets Ørafest fordi han er en artist som med sin sjarmerende blanding av bygd og by, introvert og karisma appellerer bredt og kan tilføre noe annet enn de lokale artistene serverer.

– Vi håper publikum er like spente som oss på Daniel Kvammen og at han blir like godt tatt imot som TORA, skriver rockeklubben i pressemeldinga.

Til konserten med Kvammen er det også lagt ut 50 billetter til ungdom mellom 15 og 18. Sunndal Rockeklubb ønsker at også denne målgruppa skal ha muligheten til å gå på gode konserter og er glade for å kunne gi ungdommen denne muligheten.

Humortelt med nytt og velkjent

Torsdag kveld er det latteren som skal runge gjennom teltet, når det tradisjonsrike Humorteltet står på menyen. Som i utallige år, er det Johan Øiestad som er konferansier for kvelden. Med seg har han Inge Kristiansen fra Namsos og Odd Arne Halaas fra Eide/Selbu, som begge nærmest kommer med lattergaranti.

Kristiansen gjorde blant annet stor suksess da han nylig var å se under VÅRspræll i Surnadal:

– Sunndal Rockeklubb er veldig fornøyde med at Johan tar på seg denne oppgaven. Og enda mer stas er det at Hanna Breen Gravem tar med sine kolleger i NJU for å underholde, heter det i pressemeldingen.

NJU er en studentteatergruppe i Trondheim, som skriver, produserer og spiller eget materiale. Nøyaktig hva de tar med i teltet torsdag kveld, er ikke godt å si, men arrangøren gleder seg til å se en blanding av nye og gamle krefter i fri dressur i teltet.

Billettsalget fortsetter å gå så det griner, så den som vil være sikker på å komme inn på de gjenstående arrangementene i festivalen, bør ikke være sene om å handle. Alle billetter kan kjøpes gjennom kulturhusets hjemmeside.